Alle systemen en netwerken zijn online. Lees meer

×
×

Meer dan 30 jaar ervaring in softwareontwikkeling.

ACGM Invent is een ervaren software ontwikkelaar die op maat gemaakte softwareoplossingen biedt voor bedrijven. We werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke vereisten te begrijpen en hen te voorzien van oplossingen die naadloos integreren in hun bedrijfsactiviteiten. Wij bieden ondersteuning en onderhoud voor onze softwareoplossingen en houden ons aan de hoogste normen van kwaliteit en service. Wilt u meer informatie over onze diensten en hoe wij uw bedrijf kunnen helpen groeien? Laat het ons weten.

ACGM Invent expertisie:


- Webapplicatie gericht op het ontwikkelen van applicaties die toegankelijk zijn via internetbrowsers. (PHP/.Net)
- Mobile app ontwikkeling gericht op het ontwikkelen van mobiele applicaties voor smartphones en tablets. (Native en React JS IOS en Androide)
- Maatwerk software hierbij wordt software specifiek ontworpen en gebouwd voor een bepaalde organisatie of klant.
- Open-source software ontwikkeling, hierbij wordt de broncode van de software vrijgegeven aan het publiek en kan door iedereen worden gebruikt, bewerkt en verspreid.
- AI en machine learning gericht op het ontwikkelen van systemen die kunnen leren en zich kunnen aanpassen aan veranderingen in de omgeving
- Databasehosting MSSQL

Voor meer info

Stuur een bericht

Whatsapp ons
06 37 60 09 02

E-mail ons
andre@ictmade.nl

Software Ontwikkeling - Ontwerp, Creatie en Implementatie van Applicaties

Wij ontwerpen, creëren, testen en implementeren van computerprogramma's en applicaties. Het omvat alle stappen van het software-levenscyclusproces, van het verzamelen van vereisten en het ontwerpen van de software tot het schrijven van de code, het testen van de software en het onderhouden ervan.
Onze ontwikkelaars gebruiken verschillende programmeertalen, ontwikkeltools en methodologieën om softwaretoepassingen te ontwerpen en te bouwen die aan de behoeften van gebruikers voldoen. Het doel van software ontwikkeling is om de kwaliteit, efficiëntie en functionaliteit van softwaretoepassingen te verbeteren om aan de vereisten van bedrijven en klanten te voldoen.