Alle systemen en netwerken zijn online. Lees meer

×
×

Laat u niet hacken via e-mail

Organisaties moeten een cyberbestendigheid hebben voor e-mailstrategie die gemakkelijk te beheren is, de kosten verlaagt en effectief is in het voorkomen van eerdere aanvallen, het minimaliseren van onderbrekingen tijdens en het herstellen van e-mail na een aanval.

Verbeter gedrag medewerkers Cyberbeveiliging

Het landschap van e-mailbedreigingen is veranderd. Beveiligingsprofessionals moeten hun strategie ontwikkelen om het huidige e-mailbeveiligingsprobleem op te lossen.

Wil je graag meer
weten over ictMADE?

Stuur een bericht

Whatsapp ons
06 57 29 07 66

E-mail ons
info@ictmade.nl

Bescherm uw mensen, activa en organisatie tegen cyberaanvallen

E-mail en internet zijn de twee belangrijkste vectoren voor cyberaanvallen en vormen samen het startpunt voor 99% van de succesvolle inbreuken. Mimecast kan de twee belangrijkste cyberaanvalvectoren - e-mail en internet - aanpakken met een enkele, volledig geïntegreerde, 100% cloudbeveiligingsoplossing.

Betrouwbare Web Security voor uw Website - Bescherming tegen Cybercriminaliteit

Web Security verwijst naar de praktijken en technologieën die worden gebruikt om websites en webapplicaties te beschermen tegen kwaadaardige activiteiten en ongeoorloofde toegang. Dit omvat maatregelen om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van gegevens te waarborgen, zoals firewalls, antivirussoftware, beveiligingspatches en coderingsprotocollen. Web Security richt zich op het beschermen van websites en hun gebruikers tegen bedreigingen zoals hacking, malware, phishing en andere vormen van cybercriminaliteit. Het is belangrijk voor bedrijven en organisaties om robuuste Web Security-maatregelen te implementeren om de privacy en veiligheid van hun klanten te waarborgen en hun reputatie te beschermen.