Alle systemen en netwerken zijn online. Lees meer

×
×

Website that works anywhere!

Alleen al vorig jaar gebruikten meer dan 2,1 miljard mensen smartphones. De toenemende gebruik van de smartphones in ons leven geeft aan dat responsive webdesign geen trend meer is, maar een noodzaak. Is uw website mobile responsive?

Wil je graag meer
weten over Responsive Webdesign?

Stuur een bericht

Whatsapp ons
06 57 29 07 66

E-mail ons
webdesign@ictmade.nl

Uw technologiepartner voor innovatieve en impactvolle digitale oplossingen.

Klein genoeg voorpersoonlijk contact
Groot genoeg om succes te boeken ...

Ontwerp

Onze volgende stap is om de gebruikersinterface van alle projectschermen te ontwerpen op basis van de goedgekeurde wireframes en ontwerprichtlijnen. Onze focus bij het maken van het ontwerp is om uw merk het beste te vertegenwoordigen en uw digitale aanwezigheid te verbeteren. We zorgen er ook voor dat we een klikbaar prototype op het Invision-platform leveren. We ontwikkelen een interactief prototype, zodat u een voorbeeld van de gebruikerservaring kunt bekijken en de stroom kunt simuleren, voorafgaand aan de ontwikkeling.

Testen

Onze testfase voor kwaliteitsborging omvat het testen van eenheden, handmatige tests, regressietests, beveiligingstests, automatiseringstests, belasting- en stresstests, prestaties en codebeoordeling. Elke sprint wordt handmatig getest, bugs worden gerapporteerd en toegevoegd aan de product backlog. Zodra de bug is verholpen, wordt de demo van de eindsprint ter goedkeuring naar de klant gestuurd.

Ontdekkingsworkshop

Er is veel dat we doen voordat we daadwerkelijk met het project beginnen. We doen marktonderzoek en -analyses, begrijpen het concurrentielandschap, begrijpen en documenteren de ontwerp- en merkvoorkeuren van klanten, overleggen met alle belangrijke belanghebbenden en komen uiteindelijk met een kaart op hoog niveau. Dit zorgt voor afstemming in termen van persona van de eindgebruiker en zakelijke behoeften.

Planning

We leggen de nadruk op planning en krijgen alles gedocumenteerd en laten niets aan veronderstelling of toeval over om miscommunicatie te voorkomen. We noteren hoe we verder gaan, definiëren het projectplan inclusief gedetailleerde technische specificaties, bedenken de ontwerp- en merkrichtlijnen van het project en krijgen bevestiging en goedkeuring van de kant van de klant op de documenten en materialen.
 

Ontwikkeling

Bij deze stap komen we tegemoet aan de vereisten voor integratie van frontend, backend, webservices en API-ontwikkeling, samen met het opstellen van een strategie voor Agile Scrum-methodologie. We stellen een frequentie van 2-3 weken op voor mijlpalen / sprints en betrekken onze klantbeoordeling bij elke mijlpaal of sprint. Het maken van een geoptimaliseerde schone codestructuur is in deze fase ons doel.